Search
Close this search box.

“Mangalem’s Shades” Berat

Më 24 – 25 Dhjetor zgjidhni “Një Mbi Një Dritare” dhe shijoni një histori për disa nga veprat e Onufrit.
Do të keni mundësinë të jeni pjesë e mijëra dritave dhe momenteve magjike ku artistë vendas dhe të huaj do të shfaqin artin e tyre.

Tags:

Date

24 - 25/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00 - 23:00
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart