“Maratone Rinore” te Teatri “Skampa” Elbasan

📣🎙Rikthehet “MARATONA RINORE”
Konkursi artistik i shkollave të mesme të qytetit të Elbasanit në zhanrin e këngës, kërcimit, aktrimit, recitimit e moderimit, sjell për 11 netë talentin, pasionin dhe energjinë e të rinjve, të cilët në fund, do të vlerësohen me çmime nga një juri profesioniste.
Ju mirëpresim nga data 7️⃣ – 2️⃣0️⃣ Maj
📍Teatri “SKAMPA” Elbasan

Date

07 - 20/05/2024
Në zhvillim

Time

17:00 - 18:00

Location

Teatri Skampa Elbasan
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart