Search
Close this search box.

“Mbrëmje letrare Kadareane” te “COD Kryeministri”

#MbrëmjeLetrareKadareane | COD

📌 Qendra për Hapje dhe Dialog, në bashkëpunim me aktoren Anila Dervishi, sjellin në #COD një mbrëmje kushtuar krejtësisht shkrimtarit të madh Ismail Kadare, nëpëmjet 🎬 filmit dhe 🎙️ interpretimit.

Për veprat 📚 e tij, Ismail Kadareja është cilësuar jo vetëm si shkrimtari më i mirë i letërsisë shqipe, por edhe ndër shkrimtarët më të mirë të letërsisë botërore bashkëkohore. 📖 I përkthyer dhe i botuar në shumë gjuhë të huaja, fitues i disa çmimeve letrare ndërkombëtare 🏅 dhe i nominuar me dhjetëra herë për çmimin Nobel, vjen në një performancë të lojës së artistëve 🎭 Anila Dervishi, Arbër Aliaj dhe Aida Llukaj, 🎶 në shoqërinë e Enalda Gjonit në flaut dhe Aida Kasmit në harpë.

Ju mirëpresim t’i bashkoheni kësaj mbrëmjeje!

🗓️ 10 qershor | ora 19:00
📍 Salla “FORUM” | COD

Date

10/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

COD Kryeministri
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart