Search
Close this search box.

Mbrëmje muzikore e Ansambleve Vokale te “Universiteti i Arteve” Tiranë

Të hënën 10 Qershor 2024, ora 20:00- Mbrëmje Muzikore e Ansambleve Vokale,përgatitur nga Ermira Alliu dhe Bujar Alliu, koncertmaester Gysi Teqja dhe Bujar Alliu.

Date

10/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Universiteti i Arteve
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart