Search
Close this search box.

Mbrëmje poetike nga “Besi G” te Qendra e Artit “Agimi” Tiranë

Data 5 qershor shënon zhvillimin e një mbrëmjeje poetike nga “Besi G” në ambjentet e Qendrës së Artit Agimi!
Tematika e kësaj mbrëmjeje dinamike do të jetë “Poezi kryeqytetase, gjak dhe dashuri”.
Ju mirëpresim!

Date

05/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:30

Location

Qendra e Artit "Agimi"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart