“Nata e finales Qatar 2022” te Corner Comedy Club

Na dërgoni hamendësimet tuaja mbi skuadrën fituese Fifa 2022!
Të gjithë fituesit do të shpërblehen me një shishe verë dhe eja të ndiqni ndeshjen me ne këtë të dielë!
Shotsa për çdo gol të shënuar!

#cornercomedyclub #qatar #fifa

Date

18/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Corner Comedy Club
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart