“Nata e karaokes” te Corner Comedy Club

Nëse këndoni bukur, ju këshillojmë të merrni leksione në kanto.
Nëse këndoni shëmtuar, ju ftojmë të na bashkoheni të Premten në 16 Dhjetor!

Për rezervime dhe këshillime mbi listën muzikore na kontaktonj ne: +355684829588 / DM / WhatsApp.

Date

16/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Corner Comedy Club
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart