Nata e Krishtlindjeve te Oh Lola Tirana

Një përrallë Krishtlindjesh në Oh, Lola! 🎄
Kalojeni me ne mbrëmjen e vigjiljes së Krishtlindjes nën shoqërinë e muzikës live nga @e.blert & @fatjonpula dhe menu-së së krijuar për këtë mbrëmje speciale nga shefi i kuzhinës @denis.c95

Do të kombinohet atmosfera me ritmet festive dhe shijet e pakrahasueshme të ushqimit në Oh, Lola!

Na kontaktoni për rezervime pasi vendet janë të limituara! 📥

Tags: ,

Date

24/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Oh Lola Tirana
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart