Nata e Shën Valentinit te “Bed & Station Hostel” Shkodër

Përgatituni për ROCK OUT përfundimtar të Ditës së Shën Valentinit! Pas një pritjeje të gjatë, eventi më i shumëpritur i muzikës rock live më në fund është këtu për t’ju vënë flakën zemrave tuaja! Pavarësisht nëse jeni duke festuar me dikë tuaj të veçantë ose duke fluturuar vetëm, ky është VENDI për të qenë në ditën e Shën Valentinit! Lëreni muzikën të pushtojë dhe bëjeni këtë një natë për t’u mbajtur mend. Shihemi atje, entuziastë të rock-ut!!! 🤟🏻
Na shkruani ne DM per rezervime!!!

Date

14/02/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00

Location

Bed & Station Hostel Shkodër
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart