“Nata e veres dhe piktures” te Corner Comedy Club

Të Mërkurën me një dorë pikturojmë, me dorën tjetër kthejmë gotën e verës!
Sillni miqtë dhe shpalosni imagjinatën tuaj! 🍷🎨🖌

14 Dhjetor – 20:00

Për rezervime: +355684828588 / WhatsApp / DM.

Date

14/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Corner Comedy Club
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart