Search
Close this search box.

Nata greke me Gogo Lidaki te “Torelli Lounge” Elbasan

@gogo_lidaki a e njihni?? Eshtë një nga këngëtaret më të njohura dhe të bukura në Greqi, privilegj që do ta kemi në torelli datë 16 Qershor.Përgatituni emocionalisht për një natë me 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ambienti me tavolina të ulura, antipasta, lule, verë 🌹

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

16/06/2024

Time

20:00

Cost

500 leke

Location

Torelli Lounge Elbasan
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart