“Netët e poetëve të rinj” me Cuca e Meduzës te Qendra e Artit “Agimi” Tiranë

Të dashur miq, po sjellim për herë të parë në📍Qendren e Artit Agimi “Netët e poetëve të rinj”, ndaj ju ftojmë të bëheni pjesë në rrugëtimin e poetes tonë të parë, “Cuca e Meduzës” (Matilda Perdoçi) në datën 🗓️17 shkurt, ora ⏰18:00 .
Ky do të jetë një event i veçantë dedikuar poezisë ,artit dhe shpirtrave krijues, një mënyrë për të promovuar krijimtarine letrare e brezave të rinj.
Na kontaktoni në qoftë se jeni dhe ju në fillimet tuaja të krijimtarise poetike. Ju mirepresim!

Date

17/02/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Qendra e Artit "Agimi"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart