Opera për fëmijë dhe familje “Giselle” te TKOB

Rrëfimi i një dashurie të pa mundur!
Një zemreje që rreh aq fort!
Një dashurie e tradhtuar dhe një princ mes dy vajzave.

🩰G I S E L L E🩰

☝️Një nga baletet më të rëndësishëm të historisë së baletit klasik, vjen sërish në skenën e TKOB-së, nga Trupa e Baletit e TKOB-së, Solistët dhe Orkestra Simfonike e TKOB-së, bashkë me shumë balerinë italianë, me koreografi të të madhit, Agron Aliaj, nën drejtimin e dirigjentës së baletit, Sabrina Bosco dhe dirigjentes Renata Russo.

📍Në datat 16-17 maj, ora 11:00!

🎟️Biletat mund t’i merrni nga ora 10:00-14:00 dhe nga ora 16:00-20:00.

Date

16 - 17/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00 - 11:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart