Search
Close this search box.

“Pazari Beat – Oriental Vibe” me DJ Xhorxho, DJ Piko & DJ Amor del Rey te “Pazari i Ri” Tiranë

Këtë të shtunë, data 8 Qershor, dhe për 4 të shtunat në vijim, ejani te Pazari i Ri!
Risjellim atmosferën tradicionale, pak orientale, tipike për këtë zonë të Tiranës, por me nota moderne. 🎶
Na gjeni nën kupolën e xhamtë te Merkatës së Gjelbër. 👋🏻

Date

08/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

12:00

Location

"Pazari i Ri"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart