Search
Close this search box.

Performanca “DUA” nga Taulant Shehu

🔹29 dhe 30 dhjetor
⏰Ora 19:00

✨Festa e madhe e dasmës është simbol i gëzimit, bashkimit dhe premtimit të madh për përjetësi. Pikërisht ky premtim sjell dhe anën e erret, konfliktin, vetminë, mosmarrëveshjet dhe dramën që mbart ne vetvete një celebrim si ky.

A Ă«shtĂ« e mundur t’i premtojmĂ« dikujt pĂ«rjetĂ«sinĂ«?

Taulant Shehu, koreografi i performancĂ«s “DUA”, i drejtohet secilit pjesĂ«marrjes dhe eksploron koreografikisht historitĂ«, emocionet dhe prejardhjen e tyre.

Ju mirëpresim!

🎟️Biletat shiten në sportelin e #TKOB në oraret 10:00-14:00 dhe 16:00-18:25 gjate ditëve të shfaqjeve.
🎟️Biletat kushtojnë 800 lekë dhe 1000 lekë.

Date

29 - 30/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart