Search
Close this search box.

Përzgjedhja muzikore e fundjavës te “Folie Marine” Jalë

(AL) Emisionet e fundjavës 💛

Dj Vicky 14.06 | Gena 15.06 | Craya 16.06

Nga data 14 deri më 16 qershor, ne kemi një grup të jashtëzakonshëm shfaqjesh që do t’ju mbajnë të kërceni, të këndoni dhe të festoni gjatë gjithë fundjavës.

✨ Mblidhni miqtë tuaj, sillni emocionet tuaja të mira dhe bashkohuni me ne këtë fundjavë.

(EN) Weekend Shows 💛

Dj Vicky 14.06 | Gena 15.06 | Craya 16.06

This June 14th to June 16th, we have an incredible lineup of shows that will keep you dancing, singing, and celebrating all weekend long.

✨ Gather your friends, bring your good vibes, and join us this weekend.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

14 - 16/06/2024

Time

21:00 - 21:00

Location

"Folie Marine" Jale
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart