Përzgjedhja muzikore e javës te “Libraria Bar” Tiranë

Argëtimi i natës i Librarias për javën.🤩
🗓️8 maj – Muzikë live nga @rubinkaso dhe @djwiizard në ngrohje këtë të mërkurë🍻
🗓️9 maj- @chriss7_ofc dhe @djwiizard
🗓️10 maj- Bashkohuni me ne me @abelomania dhe @djwiizard këtë të premte mbrëma 🚀
🗓️11 maj – atmosfera e së shtunës me @dj.tony.toy dhe @djwiizard në ngrohje!🔥
Çfarë jave! Shihemi të gjithë

Date

08 - 11/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00 - 21:00

Location

Libraria Bar
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart