Përzgjedhja muzikore e javës te “Libraria’s Bar” Tiranë

Argëtimi i natës i Librarias për javën. 🥳

🗓️ 24 janar -Muzikë live me @grupi.na 🎤 dhe @djwiizard 🎧në ngrohje këtë të mërkurë

🗓️ 25 janar – @abelomania 🔊 dhe @djwiizard 🎧në ngrohjen Muzike “PA PLAN” të enjten

🗓️ 26 janar – Bashkohuni me ne me @chriss7_ofc dhe @djwiizard 🎧 këtë të premte mbrëma

🗓️ 27 Janar – Vibe të së shtunës me @vinveli 🎧 dhe @djwiizard 🎧në ngrohje!

Çfarë jave! Shihemi të gjithë @librariabar

Date

24 - 27/01/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00 - 21:00

Location

Libraria Bar
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart