Search
Close this search box.

“Pianodrom” te Teatri i Operas dhe Baletit

Rikthehet festivali më i madh ndërkombëtar i modernizimit të kompozicionit shqiptar, PIANODROM.

Ju mirëpresim të Hënën në datën 12 Dhjetor, ora 19:00 mbrëmjen gala në hollin e #TKOB.

Hyrja e lirë!

Tags: ,

Date

12/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart