PINKMETAL LIVE PRISHTINË

⚡️⚡️⚡️Pinkmetal LIVE në Dit’ e Nat’ // e shtune 26 nëntor.

Punk/rock bendi Pinkmetal vjen nga Prishtina. Muzika e tyre përshkruhet si punk i bukur kaotik, dhe tekstet e tyre si satirike, direkte, kritike e me plot shpirt. Pinkmetal së voni e kanë lansu singlin “Shok” i cili është pjesë e albumit të tyre të tretë “Beton”, i cili do të publikohet deri në fund të vitit.

Anëtarët:
A. Kasneci dhe shoku i tij imagjinar Ighbi,
L. Tashi dhe shoku i tij imagjinar Reki,
G. Halili dhe shoku i tij imagjinar Oto,
F. Limani dhe shoku i tij imagjinar Efa.


☄️☄️☄️“Alive Music of Prishtinë” është program i kuruar nga Dit’ e Nat’ i cili bjen në skenë talentet e plot live-bendeve që e kanë gjallëru skenën e muzikës në Prishtinën post-pandemike. Muzikantë të rinjë bashkë me artistë plot përvojë kanë me performu në muajt’ në vazhdim në Dit’ e Nat’, t’u na ftu krejtve për ni zhytje të thellë në muzikën e qytetit tonë, që na kallë se osht’ e gjallë!

Tags: ,

Date

26/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Cost

Hyrje e lirë

Location

Dit' e Nat' Book SHop
Prishtinë
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart