Search
Close this search box.

“Pre-Christmas Thrift” ne Hotspot Tirana

Ushqimet e bëra në shtëpi, Muzika e mirë, Vera e nxehtë dhe Thrifting janë aktivitetet kryesore të këtij eventi. Do te behen shume perqafime dhe shume dhurata te cilat do ti zbulojme me vone 😍

Mezi presim t’ju shohim të gjithëve në datën 17 dhjetor @hotspot_tirana duke filluar nga ora 17:00 për një përzgjedhje fantastike të “Pre Christmas Thrifting” 🎄

Date

17/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00

Location

Hotspot Tirana
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart