Premierë filmi Shkëlqimi dhe Rënia e shokut Zylo

Premiera e filmit “Shkëlqimi dhe Rënia e Shokut Zylo” nga Fatmir Koçi.

20 Tetor 2022, ora 19:00 Kinema Millenium

Tags:

Date

20/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart