Search
Close this search box.

Prezantimi “Palestra e Mendimit Kritik” prane Goethe-Zentrum Tirana

“Kritika”, siç tha dikur Theodor W. Adorno, “është thelbësore për demokracinë”. Por çfarë është në të vërtetë kritika? Dhe si mund të mësojë dikush të kritikojë – apo të kritikohet? Instalacioni ynë ndërveprues, Palestra e Mendimit Kritik, ju fton në mënyrë tërheqëse dhe interaktive për të trajtuar këto dhe pyetje të tjera që lidhen me këtë temë.
Instalacioni do të prezantohet të shtunën më 3 dhjetor në oborrin e Goethe-Zentrum Tiranë. Të gjithë të interesuarit janë të ftuar të na bashkohen në orën 12 të mesditës, për të deklaruar një utopi, për të debatuar gjatë ndërveprimit ose për të njohur vetveten.
Për grupe dhe klasa shkollore do të ofrojmë në dhjetor guidë shoqëruese. Regjistrimet me email në: tobias.hausen@goethe.al
Tags:

Date

03/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

12:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Goethe Zentrum Tirana
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart