Promovim i romanit “Në Duart e Askujt”, nga shkrimtari Gianni Palagonia

Bisedë me shkrimtarin italian Gianni Palagonia mbi dy romanet e tij të botuara në gjuhën shqipe: HESHTJA dhe NË DUART E ASKUJT.
Moderator: Artur Nura
Tags: ,

Date

07/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

06:00

Cost

Hyrje e lire
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart