Promovim libri “Flamingo Loophole” te “Destil Creative Hub” Tiranë

Flamingo Loophole – promovim libri
[prezantim dhe ekspozitë]

10.05.2024 | ora 18:00

@bulevard_art_media_institute , në bashkëpunim me @rocktirana

Prezantim nga Francesco Bertelé, Léa Karam, Niccolò Parigini.

“Libri i shpalosur” synon të ndajë historinë e ndërtimit të palestrës së ngjitjes Flamingo Loophole, e cila u inaugurua në Bihaq në qershor 2022.

Projekti Balkan Rope u konceptua në Bosnje dhe Hercegovinë në vitin 2021 duke zhvilluar dy aktivitete paralele: një qendër ditore në mbështetje të migrantëve që kalojnë përmes Bihaqit – një nga pikat fillestare të të ashtuquajturës rrugë ballkanike – dhe palestrën e ngjitjes Flamingo Loophole, e krijuar. të jetë një vend takimi dhe një qendër për kohezionin social, duke promovuar ngjitjen për efektet e saj terapeutike.

Libri Flamingo Loophole synon të rrëfejë projektin Balkan Rope përmes një narrative që përfshin tekste nga studiues dhe aktivistë të integruar me një rrëfim vizual të bërë nga fotografi dhe vizatime të bëra gjatë procesit të prodhimit.

Date

10/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Destil Creative Hub
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart