Promovim libri “Mirupafshim atje lart” te Libraria “Adrion” Tiranë

FTESË
Nëse keni dëshirë dhe interes, jeni të ftuar në takimin tonë për prezantimin e romanit “Mirupafshim atje lart” dhe autorit të shquar francez, Pierre Lemaitre, në Librari Adrion Ltd. ditën e enjte, në orën 18.00.
Diana Çuli, Lindita Gjetani dhe Petrit Ymeri do të diskutojnë rreth librit dhe temave të tij kryesore.
Diana Çuli, shkrimtare dhe publiciste e njohur.
Lindita Gjetani, pedagoge, përkthyese.

Date

09/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Libraria "Adrion"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart