Search
Close this search box.

Rezidenca Italiane me dyer të hapura & artistë

Më 7 qershor 2024, Rezidenca Italiane në Tiranë hap dyert nga ora 10:00-13:00 për të mirëpritur të gjithë kalimtarët që duan të vizitojnë Rezidencën dhe veprat e artit të ekspozuara.

Të pranishëm do të jenë edhe artistët Ledia Kostandini @ledia.kostandini, Stefano Romano @_stefanoromano, Adrian Cene @adriancene dhe Artan Shabani @artanshabanigallery

 

Il 7 giugno 2024, la Residenza Italiana a Tirana apre le sue porte dalle 10:00 alle 13:00 per accogliere tutti i passanti che vorranno visitare la Residenza e le opere d’arte esposte.

Presenti saranno anche gli artisti Ledia Kostandini @ledia.kostandini, Stefano Romano @_stefanoromano, Adrian Cene @adriancene e Artan Shabani @artanshabanigallery

Date

07/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00

Location

Ambasada Italianë në Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart