“Rosaku i shemtuar” te “Liceu Artistik”

“Rosaku i shëmtuar“ kjo përrallë klasike vjen për të rrëmbyer zemrat e të gjithëve, të rritur e fëmijë. Nxitoni që tu falni kënaqësi fëmijëve tuaj në çdo ditë! Rosaku po ju pret!
Ju presim të takojmë “Rosakun e shëmtuar”. Këtë fundjavë vjen për të gjithë ju fëmijë në sallën “Tonin Harapi” në Liceun Artistik “Jordan Misja” :
Shfaqja “Rosaku i shëmtuar”😍

21 Janar , E Shtune Ora 10 : 30 ,11 : 30 ⏲
22 Janar , E Diele , Ora 10 : 30 , 11 : 30 ⏲

Ju njoftojmë se biletat mund të tërhiqen vetëm pranë Liceut artistik “Jordan Misja” çdo të shtunë dhe të diel nga ora 09:00-12:00. Nr. Cel 0694466699
Ju falenderojmë per mirëkuptimin.
Çmimi i biletës : 100 Lekë

Date

21 - 22/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:30

Location

Liceu Artistik Jordan Misja
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart