Rrëfenjat në amfiteatrin e Bibiliotekës “Thimi Mitko”.

📅 Takimi i dytë mes Rrëfenjave do të zhvillohet ditën e mërkurë, në datën 7 shkurt, ora 16, në amfiteatrin e Bibiliotekës “Thimi Mitko”.

Na u bashkoni për të dëgjuar histori të reja, për të bërë miq të rinj dhe për të kënduar të gjithë së bashku në shoqërinë e librave.

Janë të mirëpritur të gjithë, veçanërisht vogëlushët nga 2 deri në 6 vjeç. 👧🧒

Ju presim! 🥰

Date

07/02/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

16:00 - 18:00

Cost

Hyrje e lirë

Location

Biblioteka "Thimi Mitko" Korce
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart