“Rrëfenjat” te Biblioteka “Thimi Mitko” Korçë

Pas një pushimi të shkurtër, Rrëfenjat kthehen këtë javë, për të na ngritur peshë në krahët e fantazisë dhe përrallave magjike!

Si gjithmonë, të mërkurën, në orën 17. Ju presim!

Date

15/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

17:00

Location

Biblioteka "Thimi Mitko" Korce
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart