Search
Close this search box.

“Saranda Fish Festival”

Festojmë zhvillimin, zhytemi në traditë 🌊🎣
Saranda Fish Festival, nuk është vetëm një festë, është destinacioni juaj i këtij fillim sezoni, është një ekperiencë e paharrueshme ☀️

Takohemi më 28 Maj në 📍Shëtitoren e Sarandës, për ditë plot diell, netë që do t’ju mbajnë zgjuar dhe kujtime që mbesin gjatë në mendje!

Date

28/05/2024 - 01/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Sarande
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart