Search
Close this search box.

“Shamia e Beqarit” nga Ansambli Tirana dhe Teatri Metropol te “Reja” Tiranë

Po vjen momenti i shumëpritur! Tani që dielli doli sërish e ditët e para të verës na presin gjithë gëzim, do të zhvillojmë performancën e fundit e Cloud Fest, e cila rezervon surpriza shumë të bukura për të gjithë pjesëmarrësit. Pas dasmës pa nuse, performancës së dasmës shkodrane të edicionit të kaluar, këtë vit e finalizojmë Cloud Fest 8 me Shaminë e Beqarit, një dasëm kryesisht tironse nga Ansambli Tirana dhe Teatri Metropol. 🔥

A je gati për një natë të mrekullueshme? Të presim:

📅 2 Qershor
🕒 19:30
📍Reja


The long-awaited moment is here! Now that the sun has risen again and the first days of summer await us with joy, we will hold the final performance of Cloud Fest, which reserves very beautiful surprises for all participants. Following last year’s edition’s “Wedding without a Bride,” a performance of a Shkodra wedding, this year we conclude Cloud Fest 8 with “The Bachelor’s Hearth,” a primarily Tirana-style wedding by Ansambli i Tiranës and Teatri Metropol🔥.

Are you ready for a wonderful night? We await you:

📅 June 2nd
🕒 19:30
📍 Reja

Date

02/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:30

Location

"Reja"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart