Shfaqja “3 Derrkucet” te Liceu Artistik “Jordan Misja” Tiranë

Të dashur miq të vegjël të Teatrit të Kukullave!✨
”Tre Derrkucët” tanë po presin me padurim që të rikthehen në shtëpinë më të bukur në botë, në Teatrin e Kukullave per te ndarë historinë e tyre !😍
Këtë fundjavë vjen për të gjithë ju fëmijë në sallën “Tonin Harapi” në Liceun Artistik “Jordan Misja”:

Shfaqja : “Tre derrkucët “🐷🐷🐷🐺
11 Maj , E Shtunë Ora 10 : 30 ,11 : 30⏲
12 Maj , E Dielë , Ora 10 : 30 , 11 : 30 ⏲

Ju njoftojmë se biletat mund të tërhiqen vetëm pranë Liceut artistik “Jordan Misja” çdo të shtunë dhe të diel nga ora 09:00-12:00. Nr. Cel 0694466699
Ju falenderojmë per mirëkuptimin.
Çmimi i biletës : 100 Lekë

Date

11 - 12/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:30

Location

Liceu Artistik Jordan Misja
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart