Shfaqja “3 Derrkucet” te Teatri A.Moisiu Durres

📣 Të dashur miq të vegjël të Teatrit të Kukullave!

Shfaqja ”𝑻𝒓𝒆 𝑫𝒆𝒓𝒓𝒌𝒖𝒄𝒆̈𝒕” nga Regjisori Italian Paolo Comentale vjen në Durrës me 15 Dhjetor për t’u kthyer tashmë në një organizim të përhershëm për qytetin tonë.

• Na ishte njëherë në një pyll, një ujk. Ujkut i pëlqente të këndonte sa që shpresonte të bëhej një yll muzike. Ai këndonte nga mëngjesi deri në darkë, por….ujku ishte gjithmonë i uritur sepse nuk ushqehej asnjëherë. Të gjithë kafshët e pyllit e tallnin dhe vetëm e tallnin….. por ujku…. sërisht ishte i pangrënë.

Një ditë të bukur vendosi të mos vihej më në lojë nga kafshët e tjera dhe vendosi të hante ushqimin më të mirë e më të shijshëm, atë më të veçantin në botë…

Dhe a e dini se kush është❓

Shikim të këndshëm ose më mirë të themi ju bëftë mirë…. 😀🤠

TRE  DERRKUCËT🐷🐽🐷

Rᴇɢᴊɪᴀ | Pᴀᴏʟᴏ Cᴏᴍᴇɴᴛᴀʟᴇ

Kᴜᴋᴜʟʟᴀᴛ | Lᴜᴄʀᴇᴢɪᴀ Tʀɪᴛᴏɴᴇ

As.Sᴋᴇɴᴏɢʀᴀꜰ | Eʟᴅᴏ Dɪsʜᴀ

Fᴏʀᴍᴜʟɪᴍɪ ᴍᴜᴢɪᴋᴏʀ | Wᴀʟᴛᴇʀ Bᴀɢɴᴀᴛᴏ

𝘚𝘩𝘦𝘨𝘶𝘴𝘩𝘦 𝘉𝘦𝘣𝘦𝘵𝘪 (𝘔𝘫𝘦𝘴𝘩𝘵𝘦̈𝘳 𝘪 𝘮𝘢𝘥𝘩) | 𝘌𝘭𝘪𝘥𝘰𝘯 𝘈𝘭𝘪𝘬𝘢 | 𝘑𝘰𝘳𝘪𝘥𝘢 𝘔𝘦𝘵𝘢 | 𝘌𝘳𝘮𝘰𝘯𝘦𝘭𝘢 𝘈𝘭𝘪𝘬𝘢𝘫 | 𝘈𝘭𝘦𝘬𝘴𝘢𝘯𝘥𝘦̈𝘳 𝘎𝘳𝘢𝘮𝘪 | 𝘓𝘦𝘰𝘯𝘢𝘳𝘥 𝘋𝘢𝘭𝘪𝘶 | 𝘔𝘢𝘥𝘪 𝘚𝘦𝘭𝘪𝘮𝘪

Date

15/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart