Shfaqja “Mister stetoskopi” në sallën “Tonin Harapi” në Liceun Artistik “Jordan Misja”

Të dashur miq të vegjël të Teatrit të Kukullave!✨😊

Këtë fundjavë do ju ofrojmë ju fëmijë e prindër, një shfaqje të re. Ajo jo vetëm është argëtuese por edhe ju informon se si të kujdesemi për shëndetin, e si duhet të mbrohemi nga virozat, që kaq shumë na shqetësojnë në këto kohë.
“Mister stetoskopi” kjo shfaqje do të jetë këtë të shtunë dhe të dielë për të gjithë ju fëmijë në sallën “Tonin Harapi” në Liceun Artistik “Jordan Misja”.
Ju presim fëmijë dhe së bashku të mbrojmë veten tonë nga viruset!

Shfaqja “Mister stetoskopi”😍

10 Shkurt, E Shtunë Ora 10 : 30 ,11 : 30 ⏲
11 Shkurt, E Dielë Ora 10 : 30 ,11 : 30 ⏲

Ju njoftojmë se biletat mund të tërhiqen vetëm pranë Liceut artistik “Jordan Misja” çdo të shtunë dhe të diel nga ora 09:00-12:00. Nr. Cël 0694466699 Ju falendërojmë për mirëkuptimin. Çmimi i biletës : 100 Lekë

Date

10 - 11/02/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:30 - 11:30

Cost

100 lekë

Location

Liceu Artistik Jordan Misja
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart