Search
Close this search box.

Shfaqja “Pema dhe Mbreti” në Teatrin “Skampa”

📣Të dashur fëmijë ! Mungojnë dhe pak ditë !
Të dielën dt 26 Maj ora 10:30, rikthehet në Teatrin “Skampa”, shfaqja “Pema dhe Mbreti”.
➡️ Biletat i gjeni pranë sportelit të teatrit ditën e shfaqjes.🎫 Çmimi biletës 100 lekë.
Ne ju mirëpresim !
Fëmijë, sillni prindërit në teatër !

Date

26/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:30 - 12:00

Cost

100 lekë

Location

Teatri Skampa Elbasan
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart