South Outdoor Festival 2024

Ky vit do të jetë legjendar 🌟 – ne jemi të lumtur të ndajmë me ju formacionin e plotë për Festivalin South Outdoor të këtij viti! Secili artist 🎤 bashkimi me ne po sjell stilin dhe energjinë e tij ⚡, duke e kthyer fshatin tonë të aventurave 🎡 në vendin që duhet të jetë për të gjithë. Në tre skena të ndryshme, ata do të luajnë për tre netë 🌙 dhe katër ditë 🌞, duke ofruar një përzierje të mahnitshme melodish 🎶, eksitimin e aventurës 🏞 dhe një sërë surprizash të veçanta 🎁 dhe shfaqje ekskluzive për të cilat kemi punuar, vetem per ty.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

23 - 26/05/2024

Time

10:00 - 23:00

Location

Borsh
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart