Stand-up Comedy me Gent Hazizi & Besnik Mustafaj te Teatri “Migjeni” Shkodër

Vjen ne Shkoder Stand up Comedy-Bar.Gent Hazizi me “Krejzi Brother” dhe Besnik Mustafaj me “Me fal o Ate se nuk di se ç’them”

📌Në datat:

0️⃣3️⃣ Maj 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣
0️⃣4️⃣ Maj 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣

⏰ 1️⃣9️⃣ .0️⃣0️⃣

📍Teatri “Migjeni”

🎫 Bileta: 500 leke.

📌Pronoto biletën tënde në nr +355694085466

Date

03 - 04/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Teatri Migjeni Shkoder
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart