Stand-up Comedy “Një natë në Tunel” me Leo, Besi, Ernest, Mario te “Tunel Music Venue” Tiranë

KËTË TË ENJTE – 9 MAJ – 20:30 – @tunelmusicvenue

@besmustafaj – @ernestmanaj – @mario_st_ – @timoleon_gjikopulli vijnë në skenë me:

“Një natë në Tunèl”

Nata e fundit e standupit në tunel “comedy club” për një periudhë të pacaktuar (kot kshu si cool se e dim fiks deri kur po se themi).

KËTË TË ENJTE – 9 MAJ – 20:30 – @tunelmusicvenue

Bileta: 500 Lekë
Bileta në cift: 1000 Lekë
E kështu me rradhë, sa veta jeni shumëzojeni me 5 mij dhe aq kushton hyrja.

KËTË TË ENJTE – 9 MAJ – 20:30 – @tunelmusicvenue

Date

09/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:30

Location

Tunel Music Venue Tirana
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart