Street Party me DJ Mr.Cool te Sheshi “Nënë Tereza”

Street Party në Garën e Ilirëve 🔥🏁

Të Shtunën, më dt. 11 Maj, fuqia pas garës, bashkohuni në një super Street Party me muzikën e Mr. Cool ( @sokol_mr_cool ), koktej nga @mito_tirana dhe makinat më të mund të pilotëve të ROTI 😎

Date

11/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00

Location

Sheshi "Nene Tereza"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart