Takimi i 8 i Tour Guide Training: Komunikimi Ndërkulturor te Qendra “Dua” Tiranë

Takimi i 8 i Tour Guide Training: Komunikimi Ndërkulturor 🎓🌍

Në këtë sesion të rëndësishëm të Tour Guide Training, do të fokusohemi në temën e rëndësishme të Komunikimit Ndërkulturor në Industrinë e Turizmit. Në një sektor ku ndërveprimi me individë të kulturave të ndryshme është thelbësor, është e rëndësishme të kuptojmë se si njohuritë dhe aftësitë në komunikim ndërkulturor mund të ndikojnë në përvojën e udhëtarit dhe në suksesin e bizneseve turistike.

🎙️ Folesi i këtij sesioni është Eduart Cekoja, ekspert në fushën e turizmit, i cili do të ndajë eksperiencën dhe njohuritë e tij në lidhje me këtë temë të rëndësishme.

Takimi do të mbahet më 14 Maj, ora 18:30 tek Qendra Dua

Mos e humbisni këtë mundësi për të zgjeruar njohuritë tuaja në fushën e turizmit dhe për të dëgjuar nga një ekspert në këtë temë të rëndësishme!

Date

14/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:30

Location

Qendra "Dua"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart