Search
Close this search box.

Të rinjtë në Kukës sjellin frymën rinore në komunitet

Bashkohuni me të rinjtë e Kukësit për dy ditë të mbushura me evente plot gjallëri. Ju presim në datat 3-4 Dhjetor për të folur, luajtur dhe për t’u njohur me miq të rinj e për të takuar miq të vjetër!
Dita I, 3 Dhjetor
10:00 – 11:30
Yoga Session (Armando Bode)
(Eja tek Kalçeto)
13:30 -14:30
Youth Talk (Panel me Dalina Buzin)
(Eja tek American Corner)
15:00 -17:00
Ndeshja e Volejbollit
(Eja tek Palestra e Shkollës)
Dita II:
10:00 – 12:00
Grafiti
Eja tek Muri i Shkollès
“Lidhja e Prizrenit”
13:30 – 14:30
Trail Blazers
(Eja tek American Corner)
16:00 -17:30
Movie Screening “Moxie!”
Eja tek Pallati i Kulturès
Tags:

Date

03 - 04/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00 - 17:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Kukes
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart