Teater per femije “Të mirësjellshmit – Rrobaqepësi i Fjalëve” te Teatri i Metropolit

Vepra e re për fëmijë që do të ngjitet premierë në Teatrin Metropol. Vepra e frymëzuar nga autori grek Antonis Papadhopulu dhe e përshtatur për teatër nga Sonila Kapidani dhe Elona Hyseni është një përrallë moderne për fëmijë. Kjo vepër e cila interpretohet nga aktorët Amri Hasanlliu, Ketjona Pecnikaj dhe Xhino Musollari flet për fuqinë e fjalëve, për nevojën për komunikim njerëzor, për dashurinë, rehatinë dhe ngrohtësinë që lidhin njerëzit kur arsyeja është në veprim. Është një shfaqje që të freskon e të ngroh dhe synon t’u flasë fëmijëve dhe prindërve për koncepte të nevojshme. Një shfaqje që çon vëmendjen tek fuqia e gjuhës dhe fjalëve, tek komunikimi dhe ngrohtësia mes njerëzve dhe për kënaqësinë që ndjen njeriu kur punon me pasion dhe dashuri. Nga çdo gjë të mirë që ka njeriu, fjalët kanë mundësinë që të bëjnë çdo zemër të marrë fuqi.

Titulli: “Të mirësjellshmit – Rrobaqepësi i fjalëve”
Frymëzuar nga vepra e Antonis Papadhopulu
Përshtatur për teatër nga Sonila Kapidani dhe Elona Hyseni
Regjia: Elona Hyseni
Në role: Amri Hasanlliu, Ketjona Pecnikaj, Xhino Musollari
As regjisor dhe koreograf: Mario Bali
Formulues muzikor: All In Band
Teksti muzikor: Elona Hyseni
Skenografia dhe Kostumet: Frenci Gjerasi
Ndriçimi: Ergys Baki

Çdo të shtunë dhe të dielë ora 11:00

Tags: ,

Date

10 - 11/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00 - 23:00

Location

Teatri i Metropolit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart