Teatri “10 vjet Martesë” te Teatri “A.Moisiu” Durres

🔖 Rikthehet komedia fantastike:
“10 VJET MARTESË” ❗
𝘈𝘶𝘵𝘰𝘳 | Alil Vardar
𝘙𝘦𝘨𝘫𝘪𝘴𝘰𝘳𝘦 | Andia Xhunga

𝗔𝗹𝗲𝗸𝘀, që e ka harruar ditën e përvjetorit të 10 të martesës, zgjedh mbrëmjen e gabuar për t’i kërkuar divorcin 𝗟𝗶𝘇𝗲̈𝘀. Një komedi për martesën dhe keqkuptimet e shumta në jetën e një çifti. 🤷‍♀️😆🤷

Interpretojnë:
Andia Xhunga | Gentian Zenelaj
@andiaxhunga @gentianzenelaj

2, 3, 4 & 5 maj | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬

𝘗𝘦̈𝘳𝘬𝘵𝘩𝘺𝘦𝘴 | Ylljet Aliçka
𝘚𝘬𝘦𝘯𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧 | Genci Shkodrani
𝘍𝘰𝘳𝘮𝘶𝘭𝘪𝘮𝘪 𝘔𝘶𝘻𝘪𝘬𝘰𝘳 | Arli Meta

🎫 Nxitoni të rezervoni në 👇
𝗧𝗲𝗹 / 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯

Date

02 - 05/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart