Teatri “A gjykohet dashuria?” te Teatri “A.Moisiu” Durrës

Trupa e Teatrit “𝗥𝗶𝗸𝘁𝗵𝗶𝗺” vjen me dramën:
𝗔 𝗴𝗷𝘆𝗸𝗼𝗵𝗲𝘁 𝗗𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿𝗶𝗮?
Sipas motiveve të novelës me të njëjtin titull nga shkrimtari 𝗦𝗲𝘁𝗸𝗶 𝗤. 𝗝𝗮𝘀𝗵𝗮𝗿𝗶 @jasharisetki
Regjisor dhe dramaturg: 𝗕𝗮𝗷𝗿𝗮𝗺 𝗧𝗼𝗿𝗯𝗮 @bajramtorba23

𝟭𝟲 𝗠𝗮𝗷 | 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬
📍 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝗶 “𝗔𝗹𝗲𝗸𝘀𝗮𝗻𝗱𝗲̈𝗿 𝗠𝗼𝗶𝘀𝗶𝘂”

Avokati Martin Duraj rastësisht mëson se Izabela, me të cilën ka patur një marrëdhënie në të shkuarën dhe që e konsideronte të humbur, është gjallë! Konflikti familjar thellohet kur e bija e Izabelës, Marta, tashmë është mësuesja e vajzës së tij,

Interpretojnë:
𝗕𝗮𝗷𝗿𝗮𝗺 𝗧𝗼𝗿𝗯𝗮, 𝗠𝗶𝗺𝗼𝘇𝗮 𝗔𝗴𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮, 𝗡𝘂𝗿𝗶𝗲 𝗕𝗮𝗱𝘂𝗻𝗶, 𝗔𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶 𝗛𝗮𝘇𝗶𝘇𝗶, 𝗘𝗹𝘀𝗮 𝗠𝗲𝗺𝗮𝗷, 𝗔𝗹𝗶𝗱𝗮 𝗟𝘂𝗹𝗮, 𝗘𝗿𝗱𝗶𝘀𝗮 𝗙𝗶𝘀𝗻𝗶𝗸𝘂, 𝗗𝗼𝗻𝗶 𝗠𝘂𝗿𝗮𝘁𝗶, 𝗔𝗹𝗶𝘀𝗷𝗮 𝗙𝗮𝗻𝗶 & 𝗣𝗮𝘃𝗹𝗼 𝗛𝗮𝘀𝗮𝗻𝗶.

Një dramë aktuale me temë shoqërore, familjare dhe mjaft emocionuese.

• Rezervime & bileta në 👇
𝗧𝗲𝗹 / 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯
ℹ️ 𝘉𝘪𝘭𝘦𝘵𝘢 𝘬𝘶𝘴𝘩𝘵𝘰𝘯 – 500 𝘭𝑒𝘬𝑒̈

Date

16/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart