Teatri “Molla s’ka qenë aksident” te Qendra e Artit “Agim” Tiranë

“Molla s’ka qenë aksident” shfaqje teatrale për fuqinë e dashurisë. (Hyrja Falas)

🎭 Më datë 21 Maj, ora 19:00 @qendra_e_artit_agimi , ju ftojmë në shfaqjen “Molla s’ka qenë aksident”.

Me perfomancë dhe koncept nga Arlinda Morina – Liki & Uresa Ahmeti, sjellim për ju historinë e një çifti vajzash lezbike që vuajnë nga traumat e krijuara nga shoqëria shtypëse, dhe me trupat e tyre krijojnë një performancë që dërgon prej dhimbjes deri në dashuri, e tek dashuria gjejnë fuqizimin.

Ato i tremben dashurisë sepse jetojnë në një botë që nuk mund ta kontrollojnë. Trupat e tyre krijojnë levizje dhe tek audienca vjen fuqia e dashurisë dhe mos dorëzimit.❣️

Këndimi: Arlinda Morina
Poezitë: Uresa Ahmeti
Muzika: Albin Sopi
Produksioni @csgdkos

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

21/05/2024

Time

19:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Qendra e Artit "Agimi"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart