Search
Close this search box.

Teatri “Nuk do të gënjejmë kurrë” nga Artan Imami dhe Ema Andrea

“Nuk do të gënjejmë kurrë”

11,12,13 Qershor, Ora 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣

Me 🌟🌟 @emaandrea_official & @artan.imamii

📍Tek Sheshi PAS Teatrit të Kukullave

🔸️Rezervoni 0695288558

🔸️Shitja e biletave: 2 orë përpara nisjes së shfaqjeve në hyrjen e Tirana Teatër

Date

11 - 13/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Sheshi pas Teatrit të Kukullave, Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart