Search
Close this search box.

Teatri “Nuk do të gënjejmë kurrë” nga Artan Imami dhe Ema Andrea

Rifillojmë aty ku nisi gjithçka 🤩
me komedinë “Nuk do të gënjejmë kurrë”

Premierën më 3, 4, 5 Qershor, Ora 20:30

🔸️Tek Sheshi PAS Teatrit të Kukullave

Një skene alternative, verore, nën hënë, në fresk 🙂

Vetëm 3 Shfaqje me aktorët e mrekullueshëm
EMA ANDREA dhe ARTAN IMAMI

🔸️Shitja e biletave fillon 2 orë përpara nisjes së shfaqjeve në hyrjen e Tirana Teatër (Open Air)

🔸️Për rezervime kontaktoni në NR 0695288558 (Sms, Whatsapp)

Date

03 - 05/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:30 - 20:30

Location

Sheshi pas Teatrit të Kukullave, Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart