Teatri “Nuk duhet ta thoshe” te Qendra “Kristal” Tiranë

Pas suksesit te 4 shfaqjeve të para,
Rikthehet vetem 1 natë komedia:
“NUK DUHET TA THOSHE”
Me aktorët: Artan Imami & Luli Bitri

16, 17, 18 shkurt 2024  ora 19.00📍 Qendra “Kristal” Tiranë

Një komedi kontemporane, dialog therës, akuza dhe autoironi, në një konflikt permanent të një çifti në jetën e zakonshme. Temat për të cilat diskutojnë nisin që nga talenti i munguar i vjehrrës në gatim, te seksi dhe porno, që nga lëvizja #ME #TOO te aborti apo ferexheja, nga ndryshimet klimatike te pedofilia…. e të gjitha këto nga AI dhe AJO, në mosmarrëveshjet se kur, si, kujt dhe ku mund të thuhen apo jo disa gjëra !!!

Date

16 - 18/02/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00 - 19:00

Location

Qendra Kristal Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart