Search
Close this search box.

Teatri për fëmijë “Mbreti gjumash” te Teatri “A.Moisiu” Durrës

Të dashur prindër e fëmijë❗️
Rikthehen shfaqjet për fëmijët dhe për të gjithë familjen 🤩

𝗠𝗕𝗥𝗘𝗧𝗜 𝗚𝗝𝗨𝗠𝗔𝗦𝗛 😴
Autor | @jeton_nezirajj
Idea & Realizimi | 𝗔𝗹𝗺𝗮 𝗗𝗲𝗺𝗮
Regjia | 𝗙𝗮𝗯𝗶𝗼𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗸𝘁𝗵𝗶

𝟭 𝗾𝗲𝗿𝘀𝗵𝗼𝗿 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟭:𝟬𝟬
📍 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝗶 “𝗔𝗹𝗲𝗸𝘀𝗮𝗻𝗱𝗲̈𝗿 𝗠𝗼𝗶𝘀𝗶𝘂”
ℹ️ 𝑃𝑗𝑒𝑠𝑒̈𝑚𝑎𝑟𝑟𝑗𝑎 𝑒 𝑙𝑖𝑟𝑒̈

Kjo fabul i edukon fëmijët me botëkuptimin se jeta e mirë është jashtë mureve të një mbreti, pa marrë parasysh sa pasuri ka brenda kështjellave, prapëseprapë ata kanë nevojë të dalin jashtë mureve… t’i thyejnë paragjykimet.

𝘐𝘯𝘵𝘦𝘳𝘱𝘳𝘦𝘵𝘰𝘫𝘯𝘦̈:
Hide KRASHI | Arjola KOÇI | Enkeleida DEMIRI | Alvina SALIKO | Matilda LIILA | Gjesjana RINA | Hatixhe LORJA

ℹ️ Kjo pjesë vjen e vënë në skenë nga studentet e “𝑀𝑎𝑠𝑡𝑒𝑟 𝑃𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙 𝑛𝑒̈ 𝑔𝑗𝑢ℎ𝑒̈ 𝑑ℎ𝑒 𝑙𝑒𝑡𝑒̈𝑟𝑠𝑖”, 𝐹𝑎𝑘𝑢𝑙𝑡𝑒𝑡𝑖 𝑖 𝐸𝑑𝑢𝑘𝑖𝑚𝑖𝑡, 𝑈𝐴𝑀𝐷.

Date

01/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart